Κυριακή 19 Αυγούστου 2007

SUPER ΜΠΑΜΠΑΣ


Ο ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ… ΟΧΙ ΜΟΝΟ!
Ο Πάνος Μιχαλόπουλος ήθελε να είχε και ένα και δύο και τρία και... στοπ!!!Φτάνουν τρία κορίτσια, για ένα μοναχικό μπαμπά!
Ο ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ… ΟΧΙ ΜΟΝΟ !
Ευχάριστη έκπληξη μας κάνει φέτος ο Πάνος Μιχαλόπουλος, που αποφάσισε να αφήσει πίσω του τις… γυναικοδουλειές και να ασχοληθεί με τις τρείς κόρες του! Όλα αυτά θα συμβούν βεβαίως στη νέα, απολαυστική κωμική σειρά που έρχεται στον ΑΝΤ1 το φθινόπωρο.
Αμεση ατάκα, ρεαλιστικοί και καλοπαιγμένοι χαρακτήρες, δροσερά και σύγχρονα κορίτσια που "βομβαρδίζουν" τον Πάνο Μιχαλόπουλο με τα θέλω τους, τις ανησυχίες τους, τους προβληματισμούς τους και τις πρώτες νεανικές ερωτικές ιστορίες τους.
Η Ντίνα Παντελέων υπογράφει το σενάριο της σειράς. Μετά το "Δέκα λεπτά κήρυγμα", καταπιάνεται με την καθημερινότητα μιας ιδιαίτερης οικογένειας: ενός χήρου πατέρα και των τριών κοριτσιών του.
Η Πηνελόπη Κροντηροπούλου, μετά τη πετυχημένη σειρά "Θα βρεις το δάσκαλό σου", σκηνοθετεί τη σειρά με ρυθμό, χιούμορ και καλαισθησία.
Στη σειρά πρωταγωνιστούν ακόμα η Βάνα Ραμπότα, η Ελένη Κρίτα, ο Κώστας Τρανταφυλλόπουλος και η Θωμαΐς Ανδρούτσου.
Ως τώρα έχουμε γυναίκες να μεγαλώνουν τα παιδιά τους μόνες. Τι γίνεται όταν ένας άντρας αποφασίζει να μεγαλώσει μόνος τις κόρες του; Θέμα της σειράς είναι οι καθημερινές ιστορίες του Ανδρέα (Πάνος Μιχαλόπουλος), που οι συγκυρίες της ζωής τον ανάγκασαν να μεγαλώσει μόνος τις τρεις νεαρές κόρες του. Τα κορίτσια του (η μικρή Ελενα 9 ετών, η Χριστίνα 14 και η Λίζα 19) είναι η μεγάλη αδυναμία του. Σαν αποτέλεσμα, ο Ανδρέας είναι κατά κύριο λόγο μπαμπάς και κατά δεύτερο άντρας… Με απαιτητική δουλειά ως επιχειρηματίας και πολλά καθήκοντα στο σπίτι, τα πράγματα είναι δύσκολα ακόμα και για έναν δυναμικό… Σούπερ μπαμπά!!
Η κουνιάδα του, Καίτη (Ελένη Κρίτα) αλλά και η ανιψιά της γυναίκας του, Μαίρη (Θωμαΐς Ανδρούτσου), θεωρητικά θα μπορούσαν να είναι μία βοήθεια, αλλά στην πράξη, του δημιουργούν ακόμα περισσότερα προβλήματα. Είναι λοιπόν ένας άντρας εναντίον πέντε. Ο φίλος του, Κωστής (Κώστας Τριανταφυλλόπουλος), είναι πάντα στο πλευρό του, για να τον στηρίζει και να τον ακούει. Εκτός από τις στιγμές που είναι ερωτευμένος με τη λάθος γυναίκα… Πράγμα που του συμβαίνει συχνά.
Μήπως είναι καιρός για τον Ανδρέα να κοιτάξει και την προσωπική του ζωή; Μήπως είναι αναγκαία η παρουσία μίας γυναίκας κοντά σ αυτόν και στα κορίτσια του; Ε λοιπόν, ναι! Η γυναίκα αυτή είναι η Μαριάννα (Βάνα Ραμπότα), χήρα και μητέρα ενός αγοριού, του Παύλου.
Τι θα κάνουν οι ερωτευμένοι γονείς και τα ερωτευμένα παιδιά, για να λύσουν το γόρδιο δεσμό; Την απάντηση θα δώσει ο Πάνος Μιχαλόπουλος το φθινόπωρο στον ΑΝΤ1, σε μια κωμωδία που σε κάνει να σηκώνεσαι από την καρέκλα χαρούμενος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: