Κυριακή 19 Αυγούστου 2007

Ο ΤΖΗΤΖΗΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ

TO ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΣΑΚΗΣ ΜΠΟΥΛΑΣ – ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΪΚΑΛΗΣ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΣΤΗ ΝΕΑ, ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΗ ΚΩΜΙΚΗ ΣΕΙΡΑ «Ο ΤΖΙΤΖΗΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ»
TO ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟΣΑΚΗΣ ΜΠΟΥΛΑΣ - ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΪΚΑΛΗΣΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1ΣΤΗ ΝΕΑ, ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΗ ΚΩΜΙΚΗ ΣΕΙΡΑ"Ο ΤΖΙΤΖΗΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ"
Όταν ο Σάκης Μπουλάς (τηλεοπτικά Αλέκος Μαμαρέλης) και ο Παύλος Χαϊκάλης, (Αντώνης Κάβουρας) συναντιούνται ξανά στα πλατό, μόνο κάτι εκρηκτικό μπορεί να συμβεί!
Ο "γαλαντόμος" Σάκης Μπουλάς και ο "σφιχτοχέρης" Παύλος Χαϊκάλης, δύο δημοφιλείς ηθοποιοί και συγχρόνως ένα απολαυστικό δίδυμο με αποδεδειγμένη χημεία μεταξύ τους, θα είναι ο "Τζίτζiκας κι ο Μέρμηγκας", στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1, την επόμενη σεζόν.
Ο Αντώνης και ο Αλέκος είναι αχώριστοι φίλοι από τα χρόνια του σχολείου, παρά τις τεράστιες διαφορές στη "φιλοσοφία" τους για της ζωή. Ο ένας (Σάκης Μπουλάς) χαίρεται τη ζωή του έχοντας σαν μότο ότι "τα ψάρια και τα λεφτά τρώγονται μόνο φρέσκα". Γνήσιος εκπρόσωπος του Αισώπειου μύθου, αντιπροσωπεύει επάξια το ρόλο του Τζίτζικα : Γλέντα- τραγούδα - ζήσε, με άλλα λόγια ό,τι φάμε κι ό,τι πιούμε… γιατί σήμερα είμαστε κι αύριο δεν είμαστε! Στην αντίπερα όχθη κάθεται το υπομονετικό κι εργατικό "Μυρμήγκι", Παύλος Χαϊκάλης. Ο άνθρωπος που μετράει τα πάντα, γιατί η ζωή είναι αγώνας και ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Δυο χαρακτήρες οικείοι σε όλους, αταίριαστοι και ακραίοι, έρχονται το φθινόπωρο στον ΑΝΤ1, για να μοιραστούν μαζί μας τα καθημερινά ευτράπελα και τις απίθανες κωμικές καταστάσεις που ζουν καθημερινά.
Ο μεν Αλέκος, χήρος και ξαναπαντρεμένος με την όμορφη Βέρα (Κατερίνα Σαβράνη), που τον λατρεύει για τον "έξω καρδιά" χαρακτήρα του, έχει μία κόρη από την πρώτη του γυναίκα, τη 17χρονη Μαρίνα. Ο δε Αντώνης, παντρεμένος εδώ και 23 χρόνια με τη Λίτσα (Ασπασία Τζιτζικάκη), που υπομένει την τσιγκουνιά του ως θηλυκός Ιώβ, έχει έναν γιο, τον Λουκά, που σπουδάζει φωτογραφία. (άχρηστο επάγγελμα για τον Αντώνη αφού το μέλλον του γιου του προδιαγράφεται επισφαλές οικονομικά).
Υπάλληλοι και οι δύο στον ίδιο εκδοτικό οίκο, δέχονται με ανακούφιση και άκρατη χαρά την είδηση του θανάτου του αιωνόβιου αφεντικού τους. Η νέα τάξη πραγμάτων θα τους αναβαθμίσει και θα τους ανανεώσει… Ποια είναι η νέα τάξη πραγμάτων; Μα φυσικά η χήρα του αφεντικού (Τιτίκα Βλαχοπούλου)! Πολλά καλά και πολλά κακά τους επιφυλάσσουν οι "παροχές" της!
Μέσα σ όλα μπλέκεται και η Κική (Τζόυς Ευείδη), η παλαβή εξαδέλφη του Αντώνη από την Αυστραλία, που παράτησε τον πλούσιο πλην βαρετό γελαδάρη άντρα της για να έρθει να ζήσει στη πατρίδα και να ερωτευτεί… αλά ελληνικά! Τι θα γίνει όταν την ερωτευθεί ο Λευτέρης (Δημήτρης Τζουμάκης), συνεργάτης των πρωταγωνιστών μας; Ο Λευτέρης, ορκισμένος εργένης, θα έχει "μετωπική" με τη μοίρα του, όταν γνωρίσει την Κική. Ένας θεός ξέρει πού θα καταλήξουν οι δυο τους!
Ένα επιτελείο γνωστών ηθοποιών θα παρελάσουν δίπλα στους βασικούς πρωταγωνιστές: μεταξύ αυτών ο Χρήστος Γιάνναρης και ο Δημήτρης Σταρόβας. Και επειδή οι πρωταγωνιστές μας είναι και οικογενειάρχες, έχουν δίπλα τους τρία νέα ταλαντούχα παιδιά… που σας τα κρατάμε για έκπληξη!
Διεύθυνση Επικοινωνίαςκαι Δημοσίων Σχέσεων
© 2007 ANTENNA GROUP. Η χρήση του web site σημαίνει την αποδοχή των όρων χρήσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: