Κυριακή 19 Αυγούστου 2007

O ΓΗΤΕΥΤΗΣ

«Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ» Ένα συναρπαστικό ερωτικό δράμα έρχεται το φθινόπωρο στον ΑΝΤ1
"Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ"Ένα συναρπαστικό ερωτικό δράμαέρχεται το φθινόπωρο στον ΑΝΤ1
"Γητευτής είναι αυτός που δεν φοβάται το θάνατο…που περνάει συνέχεια το κατώφλι του και τον προκαλεί…Γητευτής είναι αυτός που καταφέρνει να τον μαγέψει…και να κερδίσει τη ζωή του…."
Ένα νέο, συναρπαστικό ερωτικό δράμα με κύρια συστατικά τη δράση, τα έντονα συναισθήματα, τους μοναδικούς χαρακτήρες και την απρόσμενη εξέλιξη, θα μας ταξιδέψει στο Θεσσαλικό κάμπο, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στον ΑΝΤ1.
Η Υβόννη Μεταξάκη, σεναριογράφος της επιτυχημένης δραματικής σειράς "Της αγάπης μαχαιριά", υπογράφει τον "Γητευτή", μια σύγχρονη, γοητευτική περιπέτεια που πλημμυρίζει από συναισθήματα και εικόνες. Μια δυνατή ιστορία με γρήγορη πλοκή και συνεχείς ανατροπές, που εγγυάται ότι δεν θα αφήσει ασυγκίνητο κανένα τηλεθεατή. Η σκηνοθεσία είναι του Ερρίκου Αναγνωστόπουλου και η διεύθυνση φωτογραφίας του Κώστα Τριανταφύλλου.
Πυρήνας της ιστορίας είναι η σύγκρουση ανάμεσα σε δύο άνδρες. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα κρατήσουν ο Αλέξανδρος Σταύρου και ο Ιωσήφ Μαρινάκης, ενώ τα γυρίσματα της φιλόδοξης σειράς θα πραγματοποιηθούν σε φυσικούς χώρους ειδικών προδιαγραφών, καθώς η ιστορία εξελίσσεται, εκτός των άλλων, σε ένα κτήμα με ιπποφορβείο και εγκαταστάσεις καλλιέργειας μανιταριών.
Λίγα λόγια για την ιστορία του "Γητευτή":
Ο Αρης και ο Σταύρος: Δυο άνδρες εξίσου ισχυροί, ανυποχώρητοι, επίμονοι, δυναμικοί, επικίνδυνοι…
Ο πατέρας του Σταύρου έχει μια ολόκληρη περιοχή καλλιεργήσιμης γης στο Θεσσαλικό κάμπο και τους καλύτερους στάβλους της επικράτειας. Ο βασικός προπονητής των αλόγων ήταν ο Αρης, γεγονός που δημιούργησε έναν περίεργο ανταγωνισμό ανάμεσα σ αυτόν και τον Σταύρο.
Ώσπου δόθηκε η αφορμή να εκδηλωθεί το μίσος που τρέφουν ο ένας για τον άλλον. Η Ειρήνη, η αδελφή του Σταύρου, ήταν ένα εύθραυστο πλάσμα που γοητεύτηκε από τον Αρη. Ο Σταύρος την πολέμησε αυτή την αγάπη από την αρχή κι η ένταση ανάμεσα στους δύο άνδρες γιγαντώθηκε. Αλλος τρόπος δεν υπήρχε για τους δύο ερωτευμένους. Μόνο να φύγουν…
Όταν η Ειρήνη έμεινε έγκυος, επέμεινε να κρατήσει το παιδί. Ο περίεργος θάνατός της δύο χρόνια μετά τη γέννα, έκανε τον Σταύρο διώκτη και τον Αρη φυγά. Ο Σταύρος κυνηγάει να πάρει με κάθε τρόπο το παιδί της αδελφής του. Όμως ο Αρης είναι δύσκολος αντίπαλος, ικανός για όλα… Όλον αυτό τον καιρό έφευγε μακριά. Όμως τώρα αποφασίζει να σταθεί και να γίνει κι αυτός με τη σειρά του διώκτης του Σταύρου… Κι εδώ ξεκινά η ιστορία του "Γητευτή".
Αυτή τη στιγμή ο σκηνοθέτης της σειράς Ερρίκος Αναγνωστόπουλος επεξεργάζεται με τους συνεργάτες του το υπόλοιπο, πολυπληθές casting, ενώ οι συντελεστές της παραγωγής αναζητούν το ιδανικό ιπποφορβείο καθώς και πλήθος άλλων χώρων, που θα στεγάσουν τα γυρίσματα της σειράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: