Κυριακή 19 Αυγούστου 2007

ΦΙΛΑ ΤΟ ΒΑΤΡΑΧΟ ΣΟΥ

Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΕΡΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΡΥΔΗΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑΠΟ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1
Δυο ιδιαίτερα δημοφιλείς και χαρισματικοί ηθοποιοί, ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη, θα γίνουν σύντομα… τηλεοπτικό ζευγάρι, για τις ανάγκες μιας νέας ρομαντικής κωμωδίας, που θα κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 την επόμενη σεζόν.
Θέμα της ανάλαφρης, διασκεδαστικής σειράς είναι ο ξαφνικός έρωτας ενός φιλόδοξου πολιτικού με μία… καμαριέρα! Κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου του κόμματός του στη Ρόδο, ο πολλά υποσχόμενος νεαρός πολιτικός γοητεύεται από μια καμαριέρα του ξενοδοχείου. Ωστόσο, δεν γνωρίζει εξαρχής ότι πρόκειται για καμαριέρα, καθώς εκείνη τυχαίνει να… δοκιμάζει τα ρούχα μιας κομψής ενοίκου του ξενοδοχείου κατά την απουσία της. Έτσι, με αφορμή μια παρεξήγηση, δυο άκρως αντίθετοι κόσμοι συναντιούνται και τα προβλήματα παραμονεύουν στη γωνία…
Πώς θα αντιδράσει ο ήρωας όταν ανακαλύψει την αλήθεια για την αγαπημένη του, η οποία, παρεμπιπτόντως, έχει και ένα παιδί; Πώς θα αντιμετωπίσει ο συντηρητικός του περίγυρος αυτόν τον αταίριαστο έρωτα; Πώς θα αντιδράσουν οι ψηφοφόροι; Πώς θα καταφέρνουν να συναντιούνται οι δυο ερωτευμένοι; Μια σειρά από ερωτήματα περιμένουν απάντηση και μια σειρά από εμπόδια στέκουν στο δρόμο του ζευγαριού, επιφυλάσσοντας πρωτόγνωρες περιπέτειες στους ήρωες και απολαυστικές, κωμικές στιγμές στους τηλεθεατές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: